Image
Mazda

Weer mooi voor je Mazda

Hoewel je Mazda nu waarschijnlijk weer meer stilstaat dan voor de lockdown is het nog steeds belangrijk om ‘m aandacht te geven. Wat is de staat van de ruitenwissers, zie je nog alles bij regen? Of is het de ruit die problemen verzorgt door een sterretje of barst? Hiervoor kan je altijd een afspraak maken bij ons. Verkeersveiligheid gaat voor en zorgt voor een veilig gevoel onderweg.

Is je Mazda toe aan onderhoud, maar stel je het liever even uit? Dit kan effect hebben op de geldigheid van Mazda Euro Service. Laat daarom jaarlijks onderhoud uitvoeren. Wij staan voor je klaar en nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om het contact veilig te laten verlopen.

Maak een afspraak

Image
Mazda vloermat

20% korting op accu en mattenset

Rijd je gewoon door deze winter? Dan heeft je accu het extra zwaar. Door lagere temperatuur neemt de startweerstand van je motorblok toe terwijl je accucapaciteit afneemt. Voorkom aanduwen en ga voor een Mazda accu met 20% korting!

Ook het interieur van je Mazda heeft het zwaarder met dit weer. Houd hem schoon met originele rubberen Mazda matten en geniet ook hier van 20% korting.

Image
Ruitenwisser check

Heb je nog goed zicht?

Nu het kouder, natter en gladder wordt is het van belang dat je goed ziet en daardoor goed kunt anticiperen op de weg. Heb je uitgedroogde ruitenwissers? Dan zal water slecht afgevoerd worden bij regenachtig weer, en dat beïnvloedt je zicht en daarmee de verkeersveiligheid.

Check daarom de ruitenwissers regelmatig en schaf nieuwe aan wanneer ze niet meer optimaal werken. Tijdelijk krijg je bij een set Mazda ruitenwisserbladen een gratis luxe ijskrabber. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Image
Mazda

Mazda lakstift vanaf € 8,95

Heb je een krasje op je Mazda? Schaf dan een Mazda lakstift aan in de kleur van jouw Mazda. Hiermee stift je zo de kleine vervelende krasjes weg en zit je weer strak in de lak.

Image
Mazda

Sterretje of barst in de ruit?

Blijf niet rijden met een sterretje in de ruit, want met temperatuurverschillen binnen en buiten de auto kan dit een barst worden. Heb je toch een barst in de ruit? Kom dan bij ons langs voor de Mazda Dealer Ruitenservice.

Wij vervangen de ruit en regelen alles met de verzekering. Zo kan je snel weer veilig op weg! Vind je het niet prettig om naar de werkplaats te komen, maak dan een afspraak dan zorgen we voor service op maat.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Aanbod geldig tot eind maart of zolang de voorraad strekt