Image
pand

Garantie & Verzekering

Om 100% rijplezier te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat jouw Mazda in perfecte staat afgeleverd wordt. Mocht er tóch iets niet in orde zijn, dan kun je altijd rekenen op onze uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie. Uiteraard is onderhoud van je Mazda volgens de fabrieksvoorschriften een eerste vereiste om je Mazda in perfecte conditie te houden.

Image
showroom

Mazda garantie

De uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details over onze fabrieksgarantie en de voorwaarden.

Mazda Plus Garantie

Met Mazda Plus Garantie geniet je ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houd je dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden kan je tot twee jaar langer van extra zekerheid genieten en voorkom je vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen

Image
voorzijde

Mazda autoverzekering

Natuurlijk heb je liever niet dat een reparatie aan je auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kan je terecht bij ons als erkend Mazda reperateur en originele Mazda accessoires zijn gratis meeverzekerd. 

Bij Terpstra staan wij voor:
persoonlijk
heldere afspraken
wij doen een stap extra

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Herman Blijham

Herman Blijham

Werkplaats receptionist