Image
pand

Garantie & Verzekering

Om 100% rijplezier te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat jouw Mazda in perfecte staat afgeleverd wordt. Mocht er tóch iets niet in orde zijn, dan kun je altijd rekenen op onze uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie. Uiteraard is onderhoud van je Mazda volgens de fabrieksvoorschriften een eerste vereiste om je Mazda in perfecte conditie te houden.

Image
showroom

Mazda garantie

De Mazda fabrieksgarantie is zes jaar geldig tot een maximum van 150.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In je garantieboekje vind je alle details en de voorwaarden. Voor een lithium-ion batterij geldt een fabrieksgarantie van acht jaar met een maximum van 160.000 kilometer.

Image
voorzijde

Mazda autoverzekering

Natuurlijk wil je je Mazda goed verzekeren. Schade of diefstal, daar zit niemand op te wachten... maar het kan iedereen overkomen. Daarom hebben we speciaal voor jou als Mazda rijder de Mazda Autoverzekering samengesteld. Deze uitgebreide verzekering biedt goede service en gunstige voorwaarden. Dat geeft een zeker gevoel! 

Bij Terpstra staan wij voor:
persoonlijk
heldere afspraken
wij doen een stap extra

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanhef
Image
Herman Blijham

Herman Blijham

Werkplaats receptionist